Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Eriënne Appels en ik heb van mijn hobby mijn baan kunnen maken! Hoe leuk is dat?

 

Al een aantal jaar ben ik werkzaam in de interieurbranche en daardoor heb ik veel ervaring en inspiratie op kunnen doen. De combinatie van interieuradvies en mijn 3D ontwerpen zorgt ervoor dat ik de droominterieurs voor mijn klanten visueel kan maken! Het is een erg creatief en leuk beroep waar je veel enthousiaste klanten voor terug krijgt. En zeg zelf, dat is toch waarvoor je het wil doen?

Verder ben ik getrouwd met Wouter en wonen we in een heerlijk huis in Halsteren.

Buiten de creativiteit die ik kwijt kan in mijn adviezen en 3D ontwerpen, ben ik ook graag creatief bezig met mijn handen. Zo maak ik plaids, kussens en decoratie die echt homemade zijn door mij. Ik brei, haak, schilder, teken. Wat doe ik eigenlijk niet?

 

En ohja! Natuurlijk houd ik van muziek, lekker uit eten, een goeie kop thee, gezelligheid met mijn vrienden en de zon! Hoewel de winter natuurlijk een goed excuus is om lekker onder een Homemade plaid te duiken of een muts te dragen!

 

Kortom: Ik hou van gezelligheid en creativiteit! En het lijkt me leuk om precies dit te combineren in een interieur bij jou thuis!

Credits voor de foto's: gemaakt door Studio Quay!